Activiteiten

Algemeen vervoer
Een gevarieerd aanbod aan transportmiddelen. Meedenken met onze klanten om de goederen van punt A naar punt B te vervoeren op een snelle, prijsgunstige en efficiënte manier. Wat U ook wil laten vervoeren, wij hebben de juiste vrachtwagen in onze vloot.

3 tot 26 ton laadvermogen
laadlift of laadkraan
open laadbak, schuifgordijn of kastoplegger
Wenst U met ons op regelmatige basis samen te werken, dan worden onze opleggers en bakwagens voorzien van ùw kleuren, ùw reclame.

Crossdocking
Dit is een kostenbesparend distributieconcept waarbij goederen direct vanaf het losdock naar het laaddock verplaatst worden zonder ze tussentijds op te slaan.   Enkele voordelen: voorraadreductie, lagere opslag- en behandelingskosten.

Onze chauffeurs verzamelen dagelijks zendingen bij onze klanten of hun leveranciers.  De goederen gaan de volgende dag opnieuw de baan op.  Extra aandacht wordt besteed aan de inplanning en het laden van uw zendingen.  Zo worden bv. elke morgen de zendingen die zich op de crossdockingszone bevinden, teruggekoppeld aan de orderadministratie zodat de afgesproken dag van levering voor elke opdracht gerespecteerd wordt.

Opslag en goederenbehandeling
Vandaag stellen wij een magazijnruimte van +/-3000 m² ter beschikking aan onze klanten. Afhankelijk van hun aard, worden uw goederen gestockeerd in stellingen of op bulcklocaties geplaatst. Dagelijks worden hier uw transportopdrachten samengsteld: volle pallets worden rechtstreeks uit locatie genomen; hoeveelheid van minder dan een pallet worden verzameld vanuit de pickinglocaties, die vast en uniek zijn voor elke artikelrefferentie. Zowel opslag als goederenbehandeling worden gestuurd door een in eigen beheer ontwikkelde WMS-applicatie – deze wordt permanent upgedatet zodat ze ten allen tijde voldoet aan de vereisten van onze klanten.

Hierbij een beknopte beschrijving van de belangrijkste activiteiten binnen onze magazijnafdeling:

inbound op pallet of in bulk
lossen en paletiseren van goederen uit zeecontainers
stockage per pallet of per m²
opslag in vrij magazijn of douane-entrepot
voorraadadministratie (first in-first out en/of batch-afhankelijk)
orderpick, herverpakken, herlabelen op omdoos- of stukniveau
sealen van de pallets met foliewikkelmachine
outbound op pallet of in bulk

Theatertransport
Een specialiteit in de vervoerssector! Midden vorige eeuw, omstreeks 1955, werden de eerste opdrachten uitgevoerd voor het Reizend Volkstheater. Vandaag de dag verzorgen wij het vervoer van decors, rekwisieten en audiovisueel materieel voor theatergezelschappen in binnen- en buitenland en voor verschillende productiehuizen. Deze uitstekende service is gebaseerd op jarenlange ervaring, bekwaam personeel en een specifiek wagenpark op maat van de klant.